Asbestinäytteet Vantaalla

TUO ASBESTI- TAI KUITUNÄYTE LÄHIMPÄÄN VASTAANOTTOPISTEESEESI

Analysoimme niin kotitalousten kuin yritysten asbestinäytteet. Voit ottaa asbestinäytteen itse, mutta muistathan turvallisuudesi vuoksi seurata näytteenotto-ohjeistustamme huolellisesti. Suuremmissa näyte-erissä, ota yhteyttä!

Postita asbestinäyte suoraan laboratorioomme tai tuo näytteesi meille Vantaan vastaanottopisteeseen. Nopeus on valttikorttimme.

ASBESTI ON HENGENVAARALLISTA

Asbesti on hengenvaarallista, sillä kerääntyessään keuhkoihin sitä ei voi enää poistaa. Asbesti voi aiheuttaa vaarallisia, parantumattomia hengityselinsairauksia – usein sairaudet voivat puhjeta vasta kymmenien vuosien jälkeen altistumisesta. Asbestipölyä ei voi nähdä silmin eikä se ärsytä hengitysteitä. Siksi se onkin usein hankala havaita.

Asbestille altistutaan usein purku- ja saneeraustöiden yhteydessä, sillä asbestipitoisia materiaaleja esiintyy esimerkiksi rakennusten julkisivuissa, sisätilojen pintamateriaaleissa ja mahdollisesti myös rakenteiden sisällä. Yleisimpiä rakennusmateriaaleja, jotka voivat sisältää asbestia ovat mm. vesi- ja lämpöputkien putkieristeet, kiinnitys- ja saumauslaastit, muovimatot, kattomateriaalit sekä tietyt maalit, kipsit ja liimat. Asbesti sairastuttaa vuosittain noin tuhat suomalaista.

ASBESTIKARTOITUS TURVALLISESTI JA SUJUVASTI 

Uuden, vuonna 2016 alussa uudistuneen lainsäädännön mukaan kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen purku- tai saneeraustöiden aloittamista. Vain luvan saaneet aluehallintoviranomaisen rekisterissä olevat ammattilaiset saavat käsitellä asbestia. Jätäthän siis purkutyöt ja analyysit ammattilaisille. Asbestikartoituksen yhteydessä laboratoriomme auttavat asbestinäytteen analysoimisessa rakennussuunnitelman toteuttamiseksi.

Me AsLabilla huolehdimme niin kotitalouksien kuin yritysten asbestinäytteiden analyysista. Huippulaboratoriomme alan ammattilaisten kera hoitavat näytteiden analyysin nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti.

POSTITA ASBESTINÄYTE LABORATORIOOMME 

Voit toimittaa näytteet postitse tai viemällä näytteen vastaanottopisteeseemme. Vastaanottopisteemme sijaitsee myös paikkakunnalla Vantaa. Näytteet käsitellään mahdollisimman nopeasti; pyrimme ilmoittamaan analyysin tuloksen 1-3 päivän kuluessa näytteen postittamisesta tai jättämisestä.

TILAUSVAHVISTUS

YksityinenYritysasiakas

SaloMikkeli

ota yhteyttä

Asbestinäytteiden tulosten
tiedustelu: raportit@aslab.fi

02-770 7901 / 044 727 0773

Myynti ja neuvonta

046 550 6913

Tiedustelut ja kyselyt
sähköpostitse osoitteesta
info@aslab.fi

Tiedustelut ja kyselyt
sähköpostitse osoitteesta
info@aslab.fi

Asbestikartoitukset
046 550 6913