Asbestinäytteet Salossa

Helppoa ja sujuvaa palvelua Salon vastaanottopisteessä

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman vaivattomasti. Voit tuoda asbestinäytteen suoraan vastaanottopisteellemme Saloon. Analysoimme näytteen nopeasti ja turvallisesti.

ASBESTIKARTOITUS TURVALLISEN REMONTIN TUKENA 

Kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen kuin purku- tai saneeraustyöt voidaan aloittaa. Uusi, vuonna 2016 muuttunut lainsäädäntö pyrkii vähentämään asbestiin sairastuneiden määrää. Asbesti sairastuttaa vuosittain noin tuhat suomalaista ja asbestipölylle on altistunut jo noin 200 000 henkilöä Suomessa.

Ethän siis koskaan yritä purkaa asbestia itse remontin aikana, vaan ota yhteyttä aina alan ammattilaiseen. Asbestikartoituksen yhteydessä laboratoriomme auttavat asbestinäytteen analysoimisessa, jotta remontti voi jatkua turvallisesti ja huolettomasti.

ANALYYSIT NIIN KOTITALOUKSILLE KUIN YRITYKSILLE 

Asbesti on hengenvaarallista. Asbesti kerääntyy keuhkoihin ja aiheuttaa siten vaarallisia, parantumattomia hengityselinsairauksia. Vain luvan saaneet aluehallintoviranomaisen rekisterissä olevat ammattilaiset saavat käsitellä asbestia. Me AsLabissa huolehdimme niin kotitalouksien kuin yritysten asbestinäytteiden analyysista, jonka pohjalta rakennussuunnitelmaa voidaan lähteä toteuttamaan turvallisesti. 

Asbestille altistutaan erityisesti erilaisten purkutöiden yhteydessä, sillä asbestipitoisia materiaaleja esiintyy esimerkiksi rakennusten julkisivuissa, sisätilojen pintamateriaaleissa ja mahdollisesti myös rakenteiden sisällä. Yleisimpiä rakennusmateriaaleja, jotka voivat sisältää asbestia ovat mm. vesi- ja lämpöputkien putkieristeet, rakennuslevyt ja väliseinät, laattojen kiinnitys- ja saumauslaastit, muovimatot, kattomateriaalit sekä tietyt maalit, kipsit ja liimat.

VASTAANOTTOPISTEEMME SALOSSA 

Asbesti- ja kuitulaboratoriomme vastaanottopisteineen sijaitsee paikkakunnalla Salo, joten voit postittamisen sijasta jättää ottamasi näytteen joko toimipisteen postilaatikkoon tai viedä sen suoraan henkilökunnallemme. Lue ohje näytteenotosta ennen näytteen ottamista!

Voit myös postittaa näytteen laboratorioomme. Näytteet käsitellään mahdollisimman nopeasti, ja pyrimme ilmoittamaan analyysin tuloksen 1-3 päivän kuluessa näytteen postittamisesta tai jättämisestä. Lähetämme tuloksista myös erillisen raportin.

Kysy lisää tai ota näytteesi jo nyt. Otathan yhteyttä, kun kyseessä on isompi näyte-erä.

TILAUSVAHVISTUS

YksityinenYritysasiakas

SaloMikkeli

ota yhteyttä

Asbestinäytteiden tulosten
tiedustelu: raportit@aslab.fi

02-770 7901 / 044 727 0773

Myynti ja neuvonta

046 550 6913

Tiedustelut ja kyselyt
sähköpostitse osoitteesta
info@aslab.fi

Tiedustelut ja kyselyt
sähköpostitse osoitteesta
info@aslab.fi

Asbestikartoitukset
046 550 6913